#621

Trupinių pyragas su abrikosais ir LEDAIS


Gaminimas 30 min.
4-6 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Vaniliniai KARALIŠKI ledai (plombyras)
Klasikinio skonio legendinis vanilinis plombyras kartoninėje dėžutėje.

Ingredientai:

6-8 abrikosų
100 g sviesto pyragui + 25 g formai patepti
50 g rudojo cukraus pyragui + 50 g rudojo cukraus vaisiams
130 g miltų
Vanilinių „KARALIŠKŲ“ ledų
Klasikinio skonio legendinis vanilinis plombyras kartoninėje dėžutėje.

100 g sviesto pyragui + 25 g formai patepti
50 g rudojo cukraus pyragui + 50 g rudojo cukraus vaisiams
130 g miltų
Vanilinių „KARALIŠKŲ“ ledų
Klasikinio skonio legendinis vanilinis plombyras kartoninėje dėžutėje.

6-8 abrikosų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Patepkite formą sviestu, pabarstykite žiupsniu cukraus.

2. Išimkite abrikosų kauliukus. Supjaustykite abrikosus ir permaišykite su cukrumi skirtu vaisiams. Sudėkite abrikosus į formą.

3. Trupiniams paruošti sviestą naudokite labai šaltą, iš šaldytuvo. Sutarkuokite sviestą, suberkite 50 g cukraus ir miltus.

4. Viską sutrinkite pirštais iki smulkių kruopelyčių. Trupinius užberkite ant abrikosų.

5. Kepkite 180 °C maždaug 15 minučių, viršus turi būti gražiai apskrudęs.

6. Patiekite su vaniliniais „KARALIŠKAIS“ ledais.



IŠBANDYKITE: