- Naujienos
- Lietuva
- Pasaulis
- Renginiai
- Patarimai
KULINARINĖ GREITOJI
-
K:
Ką manote apie agurkų rauginimą maišelyje? Kai raugiama be skysčio?
A:Sveiki, šis būdas tinkamas, kai reikia agurkų greitai ir kai jie bus labai greitai sunaudoti. Jeigu norisi ilgiau išlaikyti agurkus, tuomet reikėtų rauginti tradiciškai.
-
K:
Kaip nepervirti makaronų?
A:Sveiki, pirmiaudsia rinkitės geros kokybės makaronus, kietųjų kviečių miltų. Virdama vadovaukitės gamintojo nurodytomis instrukcijomis. Jei norite makaronų ryškiai al dente, tuomet virkite minutę trumpaiu, nei nurodyta, o jei norite minkštesnių makaronų – virkite minutę ilgiau nei nurodyta. Bet ne ilgiau.
×Ką daryti, jei prisvilo keptas viščiukas?
Kokį vyną rinktis prie jautienos kepsnio?
Klauskite ir atsakysime.
Atsakymus rasite čia.
TOP 5 NAUJIENOS
- 2019 12 12, 13:10 10 kalėdinių patiekalų, kurie prikvies į namus laimę
- 2017 10 24, 13:00 Kaip kepti kiaulienos kepsnį, kad būtų pavydėtinai sultingas
- 2015 12 23, 7:30 Kūčių vakarienė į namus
- 2019 12 13, 16:00 Kalėdinis mamos ir dukters versliukas: siunčia imbierinius linkėjimus!
- 2016 12 28, 14:00 Kur sutikti Naujuosius metus? Restoranų sąrašas
TOP 5 RECEPTAI
#621Trupinių pyragas su abrikosais ir LEDAIS
Gaminimas 30 min.4-6 asm.Lengvas
Rekomenduojame:
Vaniliniai KARALIŠKI ledai (plombyras)- Klasikinio skonio legendinis vanilinis plombyras kartoninėje dėžutėje.
Ingredientai:
6-8 abrikosų
100 g sviesto pyragui + 25 g formai patepti
50 g rudojo cukraus pyragui + 50 g rudojo cukraus vaisiams
130 g miltų
Vanilinių „KARALIŠKŲ“ ledų- Klasikinio skonio legendinis vanilinis plombyras kartoninėje dėžutėje.
PARUOšIMO BŪDAS:
1. Patepkite formą sviestu, pabarstykite žiupsniu cukraus.
2. Išimkite abrikosų kauliukus. Supjaustykite abrikosus ir permaišykite su cukrumi skirtu vaisiams. Sudėkite abrikosus į formą.
3. Trupiniams paruošti sviestą naudokite labai šaltą, iš šaldytuvo. Sutarkuokite sviestą, suberkite 50 g cukraus ir miltus.
4. Viską sutrinkite pirštais iki smulkių kruopelyčių. Trupinius užberkite ant abrikosų.
5. Kepkite 180 °C maždaug 15 minučių, viršus turi būti gražiai apskrudęs.
6. Patiekite su vaniliniais „KARALIŠKAIS“ ledais.
Raktažodžiai:
IŠBANDYKITE:
-
K:
Array ( [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.10 (Debian) [REQUEST_URI] => /receptai/trupiniu-pyragas-su-abrikosais-ir-ledais/ [PHPRC] => /etc/php/7.2/cgi/php.ini [PHP_FCGI_CHILDREN] => 8 [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin [PWD] => /var/www/webguru/cgi-bin [SHLVL] => 0 [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 3000 [ORIG_SCRIPT_NAME] => /cgi-bin/php72.fcgi [ORIG_PATH_TRANSLATED] => /var/www/webguru/public_html/index.php [ORIG_PATH_INFO] => /index.php [ORIG_SCRIPT_FILENAME] => /var/www/webguru/cgi-bin/php72.fcgi [CONTENT_LENGTH] => 0 [SCRIPT_NAME] => /index.php [QUERY_STRING] => [REQUEST_METHOD] => GET [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.0 [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [REDIRECT_URL] => /index.php [REMOTE_PORT] => 55742 [SCRIPT_FILENAME] => /var/www/webguru/public_html/index.php [SERVER_ADMIN] => webmaster@balt.net [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /var/www/webguru/cgi-bin/ [CONTEXT_PREFIX] => /cgi-bin/ [REQUEST_SCHEME] => http [DOCUMENT_ROOT] => /var/www/webguru/public_html [REMOTE_ADDR] => 127.0.0.1 [SERVER_PORT] => 80 [SERVER_ADDR] => 127.0.0.1 [SERVER_NAME] => vmgonline.lt [SERVER_SIGNATURE] => Apache/2.4.10 (Debian) Server at vmgonline.lt Port 80 [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Thu, 20 Jun 2019 13:42:41 GMT [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5 [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) [HTTP_CONNECTION] => close [HTTP_X_FORWARDED_FOR] => 3.234.214.113 [HTTP_X_REAL_IP] => 3.234.214.113 [HTTP_HOST] => vmgonline.lt [REDIRECT_STATUS] => 200 [REDIRECT_HANDLER] => application/x-httpd-php72 [REDIRECT_REDIRECT_STATUS] => 200 [FCGI_ROLE] => RESPONDER [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1576321720.0304 [REQUEST_TIME] => 1576321720 ) 1FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE
LINKEDIN
WEBGuru.lt vmgonline.lt © 2018Svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspaudę mygtuką „Sutinku“, patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika