#1124

Troškinys su baklažanais, paprikomis ir bulvėmis


1 val.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 vid. dydžio baklažano
2 raudonųjų paprikų
6–8 vid. dydžio bulvių
1 svogūno
3 šaukštų HEINZ Originaliojo kečupo
Aliejaus (kepti)
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Supjaustykite baklažaną, paprikas ir bulves gana stambiai. Svogūną – smulkiai. Svogūną pakepinkite storų sienų puode su aliejumi. Sudėkite baklažaną ir kepkite, kol taps rusvas.

2. Tada suberkite likusias daržoves ir įpilkite apie 500 ml vandens.

3. Troškinkite nustatę mažą kaitrą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite HEINZ Originalųjį kečupą, užvirinkite, įberkite druskos. Galite patiekti su grietine.



IŠBANDYKITE: