Reikia:
2 cukinijų
4 pomidorų
1 paprikos
2 skiltelių česnako
1 mėlynojo svogūno
200 g geltonųjų vyšninių pomidoriukų
20 g česnakų laiškų
20 g pomidorų pastos
200 g pomidorų savo sultyse
Druskos, pipirų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Baklažaną, cukinijas ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska ir pipirais.Smulkintą svogūną ir papriką pakepinkite su smulkintu česnaku alyvuogių aliejuje. Sudėkite pomidorų pastą, dar šiek tiek pakepinkite ir sudėkite pomidorus savo sultyse. Pagardinkite druska ir pipirais. Pavirkite 10 min., o po to viską sutrinkite.Kepimo skardą ištepkite keliais šaukštais padažo. Sudėkite pjaustytus baklažanus, cukinijas ir pomidorus, kad vienas kitą uždengtų.Viršų patepkite likusiu padažu ir kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.Kai daržovės suminkštės, patiekite lėkštėje su kapotais česnakų laiškais ir smulkintais vyšniniais pomidoriukais.