top of page

Troškinti kopūstai su pomidorais ir paprikomis


Reikia:

  • 1 vid. dydžio kopūsto gūžės

  • 1 svogūno

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 1–2 paprikų

  • 2–3 pomidorų

  • 1 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių

  • ½ šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų

  • 30 ml chereso acto

  • ½ šaukštelio cukraus

  • Žiupsnelio druskos


• Daržoves supjaustykite. Dideliame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus ir česnaką, kai jie apkeps, sudėkite paprikas ir pomidorus, dar truputį patroškinkite ir suberkite kopūstus. Padidinkite katrą ir apkepkite 3–5 min.

• Tada įpilkite vandens, įberkite druskos ir troškinkite apie 30 min. Pabaigoje suberkite cukrų, prieskonius ir supilkite chereso actą. Dar patroškinkite 1–2 min. ir nukaiskite.

Naujausi įrašai

bottom of page