top of page

Troškinta antienos kulšelių mėsa su mandarinais ir Chalapos paprika


Reikia:

  • 500 g antienos kulšelių mėsos

  • 400 g mandarinų

  • 400 g pastarnoko

  • 20 g Chalapos aitriosios paprikos

  • 80 g viso grūdo kvietinių miltų

  • 100 g pomidorų pastos

  • 150 ml raudonojo vyno

  • 800 g paukštienos arba jautienos sultinio

  • Kelių šakelių šviežio rozmarino

  • 1 lauro lapo

  • Druskos, pipirų

  • Šlakelio alyvuogių aliejus


1. Antieną pavoliokite miltuose, kad kiekvienas gabaliukas jais pasidengtų, ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska, pipirais ir šviežiu rozmarinu. 2. Pastarnoką nulupkite ir supjaustykite stambesniais gabaliukais. Dėkite kepti kartu su antiena, pagardinkite lauro lapu. 3. Kai ši apkeps, įdėkite pomidorų pastą. Leiskite jai pakepti 2 min., nuolatos maišykite ir įpilkite raudonojo vyno. Garinkite apie 5 min. Įdėkite Chalapos paprikos ir supilkite sultinį. Užvirkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 35 min. Likus 5 min. sudėkite nuluptus mandarinus.

Naujausi įrašai

bottom of page