top of page

Triušienos nuggets


Triušienos nuggets, vmg receptas
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 15 min.

Orkaitės t-ra 190 °C


Reikia:

  • 50 g panko džiuvesėlių

  • 50 g maltų migdolų

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos

  • 80 g sviesto

  • 400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių

1. Sumaišykite kartu panko džiuvesėlius, migdolus ir kietąjį sūrį, įberkite druskos, pipirų ir maltos paprikos. Sviestą ištirpinkite.

2. LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apvoliokite svieste, o po to dribsnių, migdolų ir sūrio mišinyje. Dėkite apvoliotus mėsos gabaliukus ant išklotos kepimo popieriumi skardos. Kepkite įkaitintoje iki 190 °C orkaitėje apie 15 min. – kol gražiai apskrus.

3. Patiekite su naminiu padažu.


Naujausi įrašai

bottom of page