#1487

Triušienos keksiukai su batatų kepurėlėmis


65-70 min.
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

½ cukinijos (~120-150 g)
½ mažo svogūno
1 skiltelės česnako
1-2 šakelių krapų
250 g LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos
Žiupsnelio druskos
Aliejaus kepti
1 didelio batato (~400 g)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka, palaikykite 10-15 min ir nuspauskite. Susmulkinkite svogūną, česnaką ir krapus. Daržoves sumaišykite su LAPINO PUOTA šviežia smulkinta triušiena,  pasūdykite, gerai išmaišykite.
  2. Keksiukų kepimo formą patepkite aliejumi, į ją sluoksniuokite faršo rutuliukus.
  3. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30 min.
  4. Batatą nulupkite, stambiai supjaustykite, pasūdykite, sudėkite į skardelę, įpilkite 100 ml vandens, uždenkite folija ir kepkite apie 30 min, kol batatas suminkštės. Iškepusį batatą sutrinkite trintuvu, pasūdykite ir išmaišykite.  Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite bokštelius ant keksiukų.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found