#764

Triufeliai su graikiniais riešutais ir linų sėmenimis


40 minučių
4-6 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

100 g ALVO graikinių riešutų
1–2 šaukštai apelsinų sulčių
1 šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės
6–7 minkštos datulės
ALVO linų sėmenys triufeliams apvolioti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. ALVO graikinius riešutus užmerkite vandenyje 30 min. Nukoškite. Riešutus susmulkinkite smulkintuvu.

2. Išimkite datulių kauliukus. Jei datulės nėra minkštos, tuomet jas reikėtų užmerkti pusvalandžiui apelsinų sultyse.

3. Suberkite į smulkintuvo indą apelsinų žievelę, smulkintus riešutus. Viską sutrinkite kartu.

4. Formuokite triufelius ir apvoliokite juos ALVO linų sėmenyse. Dėkite į šaldytuvą 2–3 val.



IŠBANDYKITE: