4-6 asm.
Gaminimas 40 min.
Reikia:
100 g ALVO graikinių riešutų
1–2 šaukštai apelsinų sulčių
1 šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės
6–7 minkštos datulės
ALVO linų sėmenys triufeliams apvolioti
1. ALVO graikinius riešutus užmerkite vandenyje 30 min. Nukoškite. Riešutus susmulkinkite smulkintuvu.
2. Išimkite datulių kauliukus. Jei datulės nėra minkštos, tuomet jas reikėtų užmerkti pusvalandžiui apelsinų sultyse.
3. Suberkite į smulkintuvo indą apelsinų žievelę, smulkintus riešutus. Viską sutrinkite kartu.
4. Formuokite triufelius ir apvoliokite juos ALVO linų sėmenyse. Dėkite į šaldytuvą 2–3 val.