#1147

Trinti barščiai su skrudinta antiena ir kokosų pienu


30 min
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

700 g virtų burokėlių
1 svogūno
3 morkų
kelių skiltelių česnako
150 g kokosų pieno
1 žaliosios citrinos
kelių šakelių šviežios kalendros
20 g imbiero
100 g antienos filė su oda
500 g paukštienos arba jautienos sultinio
druskos, pipirų
aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite morkas ir svogūną, imbierą, supjaustykite kubeliais. Sutraiškykite kelias česnako skilteles.
  2. Viską apkepkite puode su aliejumi. Sudėkite burokėlius ir užpilkite sultiniu, pagardinkite druska ir pipirais. Kai sriuba beveik išvirs, supilkite kokosų pieną.
  3. Antieną supjaustykite kubeliais ir kepkite sausoje keptuvėje.
  4. Sriubą serviruokite su antienos skrebučiais ir žaliosios citrinos skiltelėmis. Puoškite kalendra.


IŠBANDYKITE: