#713

Trinta rudeninių daržovių sriuba su triušio juostelėmis


1 valanda
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

400 g nuvalyto moliūgo
1 batatas
1 galvutė česnako
1 ropė
1 morka
2–3 šakelės šviežio čiobrelio
300–400 ml sultinio
400 g šviežios triušienos mėsos juostelių
Žiupsnelis česnakinių pipirų
Druskos
Lydyto sviestas kepti
400 g šviežios triušienos mėsos juostelių
300–400 ml sultinio
2–3 šakelės šviežio čiobrelio
1 morka
1 ropė
1 galvutė česnako
1 batatas
400 g nuvalyto moliūgo
Žiupsnelis česnakinių pipirų
Druskos
Lydyto sviestas kepti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Daržoves supjaustykite ir sudėkite į skardą. Įdėkite truputį lydyto sviesto, pabarstykite druska ir smulkintu čiobreliu. Kepkite apie 30 min., kol jos suminkštės. Išimkite, sutrinkite iki norimos konsistencijos pripildami sultinio.

2. Šviežios triušienos mėsos juosteles pabarstykite druska, česnakiniais pipirais ir iškepkite lydytame svieste.

3. Sriubą patiekite su triušienos juostelėmis.



IŠBANDYKITE: