#297

Trinta brokolių sriuba


1 val.
4-6 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 brokolio
½ l sultinio
1 ropinio svogūno
1 šaukšto sviesto
1 vištienos krūtinėlės
150 g grietinėlės
druskos, pipirų
žiupsnelio šv.čiobrelio
po žiupsnelį kepintų saulėgrąžų ir moliūgų sėklų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Keptuvėje įkaitintame svieste pakepinkite smulkintą svogūną.

2. Užvirkite sultinį su vištienos krūtinėle. Pavirus kelias minutes sudėkite smulkintą brokolį ir keptus svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais ir šv.čiobreliu. Viską pavirkite 5-7 min.

3. Tada paruoštą sriubą sutrinkite virtuvinio kombaino inde.

4. Sutrintą sriubą supilkite atgal į puodą, įpilkite grietinėlės, užvirkite.

5. Patiekite užbėrę kepintų saulėgrąžų ir moliūgų sėklų.



IŠBANDYKITE: