top of page

Tradicinis kebabas su vištiena


Reikia:

  • 5-6 KEKAVA šviežios vištienos blauzdelių

  • 2 lavašų

  • 2 didžiųjų pievagrybių

  • Saujelės špinatų

  • 1 obuolio

  • Nedidelio gabaliuko raudongūžio kopūsto

  • 1 agurko

  • 1 morkos

  • 1 skiltelės česnako

  • 2 šaukštų kastinio

  • 2 šaukštų majonezo

  • DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • Druskos, pipirų


KEKAVA šviežios vištienos blauzdeles pasūdykite, pabarstykite pipirais ir pašlakstykite DANSUKKER auksaspalviu sirupu. Dėkite į skardelę ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Šiek tiek praaušinkite ir šakutėmis nuimkite mėsą nuo kaulų.Supjaustykite ir iškepkite keptuvėje grybus.Sutarkuokite morką, obuolį, raudongūžį kopūstą, įberkite druskos, pipirų, paskaninkite citrinų sultimis ir smulkintu česnaku. Viską sumaišykite, sudėkite pjaustytą agurką.Majonezą sumaišykite su kastiniu.Lavašą patepkite padažu, sudėkite vištieną ir daržoves ir grybus. Ant viršaus – špinatų lapelius. Suvyniokite ir paskrudinkite ant grilio.

Naujausi įrašai

bottom of page