top of page

Tradicinis „burgeris“


Reikia:

  • 1 KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • 1 pomidoro

  • 4–5 marinuotų agurkėlių

  • 2 riekelių sūrio (geriausiai tiks čederis)

  • Marinuotų svogūnų

  • 4 skrudintų šaltai rūkytos šoninės riekelių

  • 2 šaukštų majonezo

  • 1 šaukšto pomidorų padažo

  • 1 šaukšto riešutų sviesto

  • 1 šaukštelio rūkytos paprikos

  • 1-2 šaukštų saldžių garstyčių

  • 1 bandelės mėsainiams

  • Salotų lapų

  • Aliejaus (kepti)


  1. Mėsainius kepkite kepsninėje keptuvėje arba ant grotelių. Prieš baigdami kepti ant kiekvieno bekepančio mėsainio uždėkite po riekelę sūrio ir palaukite, kol jis šiek tiek išsilydys.

  2. Paskrudinkite mėsainių bandeles.

  3. Majonezą sumaišykite su pomidorų padažu ir rūkyta paprika.

  4. Šiltą bandelę patepkite riešutų sviestu, dėkite salotų lapų, supjaustytų pomidorų, mėsainį, užpilkite padažo, dėkite agurkėlius, šoninę, marinuotus svogūnus, uždenkite kita bandelės puse.

Naujausi įrašai

bottom of page