#1311

Tradicinis „burgeris“


1 asm.


Rekomenduojame:

Intuityvus AEG orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru

Tobulai tikslų rezultatą padės pasiekti intuityvus orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su termometru. Termometrą įsmeikite į patiekalą ir nustatykite, kokią temperatūrą pageidaujate pasiekti. Tai padaryti dar paprasčiau naudojantis orkaitės ratuku – tereikia pasirinkti frazę: lengvai, vidutiniškai ar gerai iškepta. Kai patiekalas bus iškepęs, orkaitė išsijungs automatiškai.

Ingredientai:

1 KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“
1 pomidoro
4–5 marinuotų agurkėlių
2 riekelių sūrio (geriausiai tiks čederis)
Marinuotų svogūnų
4 skrudintų šaltai rūkytos šoninės riekelių
2 šaukštų majonezo
1 šaukšto pomidorų padažo
1 šaukšto riešutų sviesto
1 šaukštelio rūkytos paprikos
1-2 šaukštų saldžių garstyčių
1 bandelės mėsainiams
Salotų lapų
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Mėsainius kepkite kepsninėje keptuvėje arba ant grotelių. Prieš baigdami kepti ant kiekvieno bekepančio mėsainio uždėkite po riekelę sūrio ir palaukite, kol jis šiek tiek išsilydys.
  2. Paskrudinkite mėsainių bandeles.
  3. Majonezą sumaišykite su pomidorų padažu ir rūkyta paprika.
  4. Šiltą bandelę patepkite riešutų sviestu, dėkite salotų lapų, supjaustytų pomidorų, mėsainį, užpilkite padažo, dėkite agurkėlius, šoninę, marinuotus svogūnus, uždenkite kita bandelės puse.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found