#416

Tortilla su cezario salotomis


20 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 Tortilla paplotėlių
200 g vištienos filė
romaninių salotų
kelių šaukštų tarkuoto parmezano
100 g vyšninių pomidorų
druskos, pipirų
 
Padažui:
1 kiaušinio trynio
1 skiltelės česnako
1 šaukšto citrinos sulčių
3–4 sūdytų ančiuvių aliejuje
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Nedideliais gabalėliais supjaustykite vištienos filė ir iškepkite keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Susmulkinkite salotų lapus ir perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.

3. Paruoškite padažą: į maisto smulkintuvą įmuškite kiaušinio trynį, įmeskite česnako skiltelę, įpilkite citrinų sultis, įdėkite ančiuvius ir įberkite žiupsnelį druskos. Po truputį pildami aliejų viską susmulkinkite. Į paruoštą padažą įmaišykite šaukštelį parmezano.

4. Tortilla paplotėlius ištepkite padažu, sudėkite visus įdarui skirtus ingredientus ir apibarstykite sūriu.



IŠBANDYKITE: