top of page

Tortilla su cezario salotomis


Reikės:

  • 2 Tortilla paplotėlių

  • 200 g vištienos filė

  • romaninių salotų

  • kelių šaukštų tarkuoto parmezano

  • 100 g vyšninių pomidorų

  • druskos, pipirų


Padažui:

  • 1 kiaušinio trynio

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukšto citrinos sulčių

  • 3–4 sūdytų ančiuvių aliejuje

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio druskos


1. Nedideliais gabalėliais supjaustykite vištienos filė ir iškepkite keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Susmulkinkite salotų lapus ir perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.

3. Paruoškite padažą: į maisto smulkintuvą įmuškite kiaušinio trynį, įmeskite česnako skiltelę, įpilkite citrinų sultis, įdėkite ančiuvius ir įberkite žiupsnelį druskos. Po truputį pildami aliejų viską susmulkinkite. Į paruoštą padažą įmaišykite šaukštelį parmezano.

4. Tortilla paplotėlius ištepkite padažu, sudėkite visus įdarui skirtus ingredientus ir apibarstykite sūriu.

Naujausi įrašai

bottom of page