top of page

Tortilijos su jautiena, burokėliais ir ananasais


Reikia:

  • 1 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“

  • 1 pakelio SANTA MARIA prieskonių „Tacos“

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  • 4 SANTA MARIA tortilijų

  • 2-3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių

  • 3-4 griežinėlių šviežio ananaso

  • 1 indelio SANTA MARIA padažo „Taco Sauce“

  • 80 g tarkuoto ementalio

  • 1 žaliosios citrinos

  • 30 g salotų lapų

  • Kalendrų lapelių patiekti

  • Druskos


KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ pabarstykite SANTA MARIA prieskoniais „Tacos“ ir kepkite įkaitintoje keptuvėje po 3-4 min. iš kiekvienos pusės arba iki norimo iškepimo lygio.SANTA MARIA tortilijas padžiovinkite orkaitėje ant grotelių taip, kad gautųsi laiveliai. Sudėkite laivelius į patiekimo indą. Sudėkite į juos salotų lapus. Supjaustykite ananasą ir sumaišykite su nusunktais SPILVA marinuotais burokėliais.Sudėkite į tortilijų laivelius salotų lapus, suberkite burokėlius ir ananasus. Uždėkite SANTA MARIA padažą „Taco Sauce“ ir užberkite sūrio. Didkepsnį supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant į tortilijas, puoškite kalendrų lapeliais. Jei yra poreikis, dar pasūdykite.

Naujausi įrašai

bottom of page