#1548

Tortilijos su jautiena, burokėliais ir ananasais


30 min.
2 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

1 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“
1 pakelio SANTA MARIA prieskonių „Tacos“
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
4 SANTA MARIA tortilijų
2-3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių
3-4 griežinėlių šviežio ananaso
1 indelio SANTA MARIA padažo „Taco Sauce“
80 g tarkuoto ementalio
1 žaliosios citrinos
30 g salotų lapų
Kalendrų lapelių patiekti
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ pabarstykite SANTA MARIA prieskoniais „Tacos“ ir kepkite įkaitintoje keptuvėje po 3-4 min. iš kiekvienos pusės arba iki norimo iškepimo lygio.
  2. SANTA MARIA tortilijas padžiovinkite orkaitėje ant grotelių taip, kad gautųsi laiveliai. Sudėkite laivelius į patiekimo indą. Sudėkite į juos salotų lapus. Supjaustykite ananasą ir sumaišykite su nusunktais SPILVA marinuotais burokėliais.
  3. Sudėkite į tortilijų laivelius salotų lapus, suberkite burokėlius ir ananasus. Uždėkite SANTA MARIA padažą „Taco Sauce“ ir užberkite sūrio. Didkepsnį supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant į tortilijas, puoškite kalendrų lapeliais. Jei yra poreikis, dar pasūdykite.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found