#978

Tortas tiramiso motyvais


30 minučių (Zzz 12 val.)
8-10 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 šokoladinio biskvito (pagrindui)
 
Kavos kremo sluoksniui:
600 g maskarponės
300 ml plakamosios grietinėlės
50 g miltelinio cukraus
50 ml KIMBO „Espresso Napoletano“ ristretto kavos
 
Biskvito sudrėkinimui:
30 ml KIMBO „Espresso Napoletano“ kavos
1 šaukštelio kakavos
30 ml kavos likerio
200 ml plakamosios grietinėlės (viršui)
50 g šokolado

PARUOšIMO BŪDAS:

• Sudėkite į tortinę formą šokoladinio biskvito pagrindą. Sumaišykite 30 ml KIMBO „Espresso Napoletano“ kavos ir kavos likerį. Sudrėkinkite šiuo mišiniu biskvitą. Pabarstykite kakava.

• Sumaišykite maskarponę, miltelinį cukrų, KIMBO „Espresso Napoletano“ ristretto kavą, lėtai plakdami pilkite grietinėlę. Plakite lėtais apsukimais, nes padidinus greitį maskarponę labai lengva perplakti.

• Sukrėskite gautą kremą į formą, išlyginkite. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 12 val. Prieš patiekdami išplakite grietinėlę ir ja papuoškite viršų. Taip pat papuošimui galite panaudoti tirpintą šokoladą arba maltą kavą.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: