top of page

Tom yum sriuba


Reikia:

  • 1 l vištienos sultinio

  • 2 žaliųjų citrinų

  • 3–4 skiltelių česnako

  • 1 šaukštelio kapotos aitriosios paprikos

  • 1 šaukštelio tarkuoto imbiero

  • 2 maltų citrinžolių stiebų

  • 4–8 krevečių be kiauto

  • 1 stiklinės baltųjų grybų

  • 1/2 stiklinės kokosų pieno

  • 1–2 šaukštų sojų padažo

  • 1–2 šaukštų žuvies padažo

  • 2 šaukštų kapotos kalendros


1. Užvirkite vištienos sultinį su maltomis citrinžolėmis.

2. Sriubai užvirus, sumažinkite kaitrą ir sudėkite prieskonius: česnaką, imbierą, aitriąją papriką.

3. Įspauskite žaliųjų citrinų sultis, įpilkite žuvies ir sojų padažus.

4. Sudėkite grybus ir krevetes. Viską išmaišykite ir pakaitinkite apie 6–8 min.

5. Pabaigoje supilkite kokosų pieną. Apibarstykite kalendromis ir patiekite.

Naujausi įrašai

bottom of page