#1458

Tom Kha su krevetėmis ir grybais


20 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Indukcinė kaitlentė „AEG MaxiSense® Pure“ (HK874400FB)

Naujoji intuityvi AEG indukcinė kaitlentė iš pirmo žvilgsnio – tik juoda stiklinė virtuvės stalviršio dalis, tačiau pirštų galiukais prilietus vienintelį matomą mygtuką tuojau pasirodo modernus valdymo skydelis.

Ingredientai:

1 šalotinio svogūno
150 g pievagrybių
Aliejaus (kepti)
250 g nevirtų lukštentų krevečių
1 pakelio SANTA MARIA prieskonių „Asian Spices Tom Kha“
1 skardinės SANTA MARIA kokosų pieno (400 ml)
Saujos susmulkintų žiedinių kopūstų
Saujos susmulkintų brokolių
Ryšelio kalendrų (patiekti)
Kelių šaukštų smulkintų laiškinių česnakų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite svogūną, supjaustykite pievagrybius pusiau arba ketvirtadaliais, trumpai apkepkite svogūnus ir grybus keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  2. Suberkite krevetes prie grybų ir svogūno, Intensyviai maišydami kepkite 2-3 minutes.
  3. Suberkite SANTA MARIA prieskonių „Asian Spices Tom Kha“ prieskonius, išmaišykite ir dar kepkite 1-2 min.
  4. Sumaišykite SANTA MARIA kokosų pieną su vandeniu santykiu 1:1, supilkite į puodą, užvirinkite, suberkite žiedinius kopūstus ir brokolius, po to sukrėskite visą keptuvės turinį ir pavirkite dar 5-7 min.
  5. Patiekite sriubą su kalendrų lapeliais ir smulkintais česnakais. Pageidaudami galite sriubą gardinti žaliosiomis citrinomis ir aitriąja paprika.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found