top of page

Terijakio padažas


Terijakio padažas, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 100 ml sojų padažo

  • 50 ml ryžių vyno (arba žaliųjų citrinų sulčių)

  • 1 šaukštelio trinto šviežio imbiero

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 50 g rudojo cukraus

  • 1 mažos aitriosios paprikos

  • Kalendrų lapelių

  • Laiškinių česnakų

1. Supilkite į prikaistuvį sojų padažą, ryžių vyną, cukrų, susmulkintą česnaką bei imbierą ir viską užvirinkite. 3–4 min. pavirinkite. Nukaiskite, perkoškite.

2. Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką, kalendras ir laiškinius česnakus. Viską sumaišykite su atvėsusiu padažu.

Naujausi įrašai

bottom of page