top of page

Tartaletė su avietėmis ir šokoladu


Tartaletė su avietėmis ir šokoladu, vmg receptas

6-8 asm.

Gaminimas 1 val. 30 min.


Reikia:

  • 175 g miltų

  • 20 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 50 g geros kokybės nesaldintos kakavos

  • Žiupsnelio druskos

  • 100 g kambario temperatūros sviesto

  • 1 trynio

  • 50 ml vandens

  • 300 g aviečių (papuošti ir į vidų)

Šokoladiniam įdarui:

  • 200 g juodojo šokolado

  • 150 ml pertrintų ir perkoštų aviečių

  • 30 ml DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 30 g sviesto

1. Miltus, DANSUKKER cukraus miltelius ir kakavą persijokite ant stalo, įberkite druskos. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir viską sutrinkite pirštais. Padarykite duobutę, įleiskite trynį ir supilkite vandenį. Viską greitai suminkykite. Suvyniokite tešlą į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.

2. Po 30 min. plonai iškočiokite, išklokite tarto formą, subadykite tešlą šakute ir šaukite į orkaitę. Kepkite, kol tartaletės pagrindas iškeps. Išimkite, ataušinkite.

3. Į ataušusią tartaletę įdėkite aviečių.

4. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą. Įmaišykite aviečių tyrę ir DANSUKKER šviesųjį sirupą. Po to įmaišykite minkštą sviestą.

5. Gautą masę supilkite ant aviečių, palyginkite, lengvai pastuksendami į tartaletės dugną.

6. Palaukite, kol sustings, ir puoškite uogomis.

Naujausi įrašai

bottom of page