#974

Tartaletė su avietėmis ir šokoladu


1 valanda 30 minučių
6-8 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

175 g miltų
20 g DANSUKKER cukraus miltelių
50 g geros kokybės nesaldintos kakavos
Žiupsnelio druskos
100 g kambario temperatūros sviesto
1 trynio
50 ml vandens
300 g aviečių (papuošti ir į vidų)
 
Šokoladiniam įdarui:
200 g juodojo šokolado
150 ml pertrintų ir perkoštų aviečių
30 ml DANSUKKER šviesiojo sirupo
30 g sviesto

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. • Miltus, DANSUKKER cukraus miltelius ir kakavą persijokite ant stalo, įberkite druskos. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir viską sutrinkite pirštais. Padarykite duobutę, įleiskite trynį ir supilkite vandenį. Viską greitai suminkykite. Suvyniokite tešlą į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.

• Po 30 min. plonai iškočiokite, išklokite tarto formą, subadykite tešlą šakute ir šaukite į orkaitę. Kepkite, kol tartaletės pagrindas iškeps. Išimkite, ataušinkite.

• Į ataušusią tartaletę įdėkite aviečių.

• Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą. Įmaišykite aviečių tyrę ir DANSUKKER šviesųjį sirupą. Po to įmaišykite minkštą sviestą.

• Gautą masę supilkite ant aviečių, palyginkite, lengvai pastuksendami į tartaletės dugną.

• Palaukite, kol sustings, ir puoškite uogomis.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: