#1458

Tarta šokoladainio pagrindu


67 min.
5-6 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

100 g sviesto
100 g šokolado
100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
3 kiaušinių
80 g miltų
Juodųjų serbentų džemo (patepti)
Ganašui:
150 g juodojo šokolado
150 g riebios grietinės
20 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Kepimo formą (20 cm skersmens) išklokite kepimo popieriumi.
  2. Ištirpinkite sviestą su šokoladu. Suberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir išmaišykite.
  3. Įmuškite kiaušinius, išmaišykite. Į masę įsijokite miltus.
  4. Tešlą sukrėskite į formą ir kepkite 22 min. Atkreipkite dėmesį į šokoladainio išvaizdą: kraštai jau bus iškepę, vidus minkštas – jis turi likti drėgnas.
  5. Išimkite iš orkaitės ir palikite, kad sutvirtėtų (galima palaikyti ir šaldytuve).
  6. Šokoladą ištirpinkite su grietine, supilkite DANSUKKER auksaspalvį sirupą. Palaukite, kol kremas pradės tirštėti, tada išplakite iki purumo. Juodųjų serbentu džemu patepkite šokoladainį. Kremą dėkite į konditerinį maišelį ir spauskite ant šokoladainio viršaus.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found