top of page

„Tapas“ su ančiuviais ir pestu


„Tapas“ su ančiuviais ir pestu, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 prancūziško batono arba čiabatos duonos

  • kelių skiltelių česnako

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 150 g pesto padažo

  • 100 g ančiuvių aliejuje

  • 200 g smulkiavaisių pomidoriukų

  • kelių šviežio baziliko lapelių

1. Duoną supjaustykite riekelėmis ir labai trumpai paskrudinkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

2. Skrudintą duoną lengvai įtrinkite česnaku.

3. Aptepkite pesto padažu, tuomet išdėliokite pjaustytus pomidoriukus, ančiuvius ir apibarstykite bazilikais.

Naujausi įrašai

bottom of page