top of page

Sveikuoliška pica su vištiena


Reikia:

  • 300 g žiedinio kopūsto ir brokolio

  • 1 kiaušinio

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 1 šaukšto MALSENA viso grūdo speltų miltų

  • 1 šaukštelio džiovintų raudonėlių

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 150 g KEKAVA šviežios vištienos filė T

  • TERRA CRETA aliejaus

  • 120 g geltonų vyšninių pomidoriukų

  • 80 g tarkuoto puskiečio sūrio

  • 50 ml pomidorų padažo

  • 1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo


KEKAVA šviežios vištienos filė pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 20 min. Išimkite ir atvėsinkite. Susmulkinkite šakute.Žiedinį kopūstą ir brokolį suskirstykite žiedynais, sudėkite į smulkintuvo indą kartu su česnaku ir susmulkinkite. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir tarkuotą sūrį. Įberkite druskos, pipirų ir raudonėlių.Suformuokite paplotį kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išlyginkite.Šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 15 min. Išimkite, patepkite pomidorų padažu, sumaišytu su DANSUKKER šviesiuoju sirupu, užberkite sūrio, pomidoriukų, vištienos ir kepkite dar apie 10-15 min.

Naujausi įrašai

bottom of page