#1292

Sveikuoliška pica su vištiena


40 min.
1-2
Lengvas


Rekomenduojame:

OMEDOIL Smoked pirmojo spaudimo ypač tyras rūkytas alyvuogių aliejus

Rūkytas alyvuogių aliejus SMOKED pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose. Tinka mėsos, paukštienos, grybų, makaronų ir ryžių patiekalams pagardinti. Jiems suteikia švelnų dūmo aromatą. Taip pat tinka salotų ir įvairiausių padažų (naminio majonezo, pesto ir kt.) paruošime.

Ingredientai:

300 g žiedinio kopūsto ir brokolio
1 kiaušinio
50 g tarkuoto kietojo sūrio
1 šaukšto MALSENA viso grūdo speltų miltų
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
150 g KEKAVA šviežios vištienos filė T
TERRA CRETA aliejaus
120 g geltonų vyšninių pomidoriukų
80 g tarkuoto puskiečio sūrio
50 ml pomidorų padažo
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. KEKAVA šviežios vištienos filė pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 20 min. Išimkite ir atvėsinkite. Susmulkinkite šakute.
  2. Žiedinį kopūstą ir brokolį suskirstykite žiedynais, sudėkite į smulkintuvo indą kartu su česnaku ir susmulkinkite. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir tarkuotą sūrį. Įberkite druskos, pipirų ir raudonėlių.
  3. Suformuokite paplotį kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išlyginkite.
  4. Šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 15 min. Išimkite, patepkite pomidorų padažu, sumaišytu su DANSUKKER šviesiuoju sirupu, užberkite sūrio, pomidoriukų, vištienos ir kepkite dar apie 10-15 min.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found