#1292

Sveikuoliška pica su vištiena


40 min.
1-2
Lengvas


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

300 g žiedinio kopūsto ir brokolio
1 kiaušinio
50 g tarkuoto kietojo sūrio
1 šaukšto MALSENA viso grūdo speltų miltų
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
150 g KEKAVA šviežios vištienos filė T
TERRA CRETA aliejaus
120 g geltonų vyšninių pomidoriukų
80 g tarkuoto puskiečio sūrio
50 ml pomidorų padažo
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. KEKAVA šviežios vištienos filė pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 20 min. Išimkite ir atvėsinkite. Susmulkinkite šakute.
  2. Žiedinį kopūstą ir brokolį suskirstykite žiedynais, sudėkite į smulkintuvo indą kartu su česnaku ir susmulkinkite. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir tarkuotą sūrį. Įberkite druskos, pipirų ir raudonėlių.
  3. Suformuokite paplotį kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išlyginkite.
  4. Šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 15 min. Išimkite, patepkite pomidorų padažu, sumaišytu su DANSUKKER šviesiuoju sirupu, užberkite sūrio, pomidoriukų, vištienos ir kepkite dar apie 10-15 min.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found