#913

Suvožtinis su žuvimi ir bruknių padažu


20 minučių
2 asmenims
Vidutinis


Rekomenduojame:

„Electrolux“ trintuvas „Masterpiece Immersion Blender“

Išmani maišymo technologija tolygesnei produktų cirkuliacijai. Dėl trigubu titanu padengtų ir preciziškai sukurtų pjovimo kraštų – dar geresnis ingredientų skonis ir išskirtinė maisto tekstūra.

Ingredientai:

2 mėsainių bandelių
1/4–1/2 obuolio
apie 150 g menkės filė
špinatų
2 šaukštų bruknių arba spanguolių uogienės
žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
žiupsnelio kvapniųjų pipirų
žiupsnelio maltų kalendrų sėklų
žiupsnelio džiovintų čiobrelių
šaukštelio medaus arba cukraus sirupo
šlakelio aliejaus
druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Maisto smulkintuvu sutrinkite uogienę su citrinos žievele ir nuluptu obuoliu.
  2. Įberkite kvapniųjų pipirų, įdėkite šaukštelį medaus ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
  3. Žuvį nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir pabarstykite kalendromis, kvapniaisiais pipirais ir čiobreliais.
  4. Paskrudinkite bandeles iš vidinių pusių.
  5. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus. Sudėkite žuvies gabaliukus ir kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių. Pabaigoje užberkite druskos ir juodųjų pipirų.
  6. Bandelių vidines puses aptepkite paruoštu bruknių padažu, išdėliokite špinatus, keptą menkę, galite užberti dar truputį citrinos žievelės ir suvožkite.

VIDEO RECEPTĄ ŽIŪRĖKITE ČIA



IŠBANDYKITE: