#536

Suvožtiniai su triušiena


3 val.
2 vnt.
Vidutinis

Ingredientai:

Triušienai paruošti:
350 g triušienos
žiupsnelio druskos
žiupsnelio pipirų
1 šaukšto aliejaus
2 šakelių rozmarinų
 
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų jogurto
400 g paruoštos triušienos
kelių šakelių rozmarinų
2 bandelių
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio Provanso žolelių
saujos sultenių
kelių šaukštų marinuotų rausvųjų svogūnų
kelių apvirto brokolio žiedynų
kelių juostelių kiaulienos šoninės
kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio
kelių šaukštų barbekiu padažo (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
1 šaukšto aliejaus
2 šakelių rozmarinų
 
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų jogurto
400 g paruoštos triušienos
kelių šakelių rozmarinų
2 bandelių
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio Provanso žolelių
saujos sultenių
kelių šaukštų marinuotų rausvųjų svogūnų
kelių apvirto brokolio žiedynų
kelių juostelių kiaulienos šoninės
kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio
kelių šaukštų barbekiu padažo (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
žiupsnelio pipirų
žiupsnelio druskos
350 g triušienos
Triušienai paruošti:

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Paruoškite triušieną: įtrinkite prieskoniais ir palikite marinuotis apie 3 valandas.

2. Triušieną ilgai troškinkite ar kepkite žemoje temperatūroje. Paruoštą atvėsintą mėsą prieš patiekdami apkepkite ant grotelių su rozmarinų šakelėmis.

3. Majonezą sumaišykite su jogurtu.

4. Bandeles perpjaukite pusiau, aptepkite sviestu, pabarstykite Provanso žolelėmis ir lengvai paskrudinkite. Apatines bandelių puses aptepkite padažu, uždėkite sultenes, marinuotus svogūnus, apkepintą triušieną, apkeptą šoninę, brokolius ir „Džiugo“ sūrį.

5. Viršutinę bandelę aptepkite barbekiu padažu ir uždenkite apatinę.



IŠBANDYKITE: