#544

Suvožtiniai su jautiena


20 minučių
2 vnt.
Vidutinis

Ingredientai:

Jautienos mėsainiams paruošti:
1 nedidelio ropinio svogūno
šlakelio aliejaus kepti
1 šaukšto rozmarinų marinato (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
1 šaukšto vandens
2 šakelių rozmarinų
 
4–5 šaukštų barbekiu padažo (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
2 bandelių
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio Provanso žolelių
saujos špinatų
kelių gūžinių salotų („Iceberg“) lapų
1 pomidoro
2 paruoštų jautienos mėsainių
kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio
kelių šaukštų saldžiarūgščio paprikų padažo (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
2 šakelių rozmarinų
1 šaukšto vandens
1 šaukšto rozmarinų marinato (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
šlakelio aliejaus kepti
Jautienos mėsainiams paruošti:
1 nedidelio ropinio svogūno
kelių gūžinių salotų („Iceberg“) lapų
1 pomidoro
2 paruoštų jautienos mėsainių
kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio
kelių šaukštų saldžiarūgščio paprikų padažo (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
saujos špinatų
žiupsnelio Provanso žolelių
2 bandelių
1 šaukšto sviesto
4–5 šaukštų barbekiu padažo (galite rasti „Maximos“ parduotuvėse)
 

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Paruoškite mėsainius: svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite su aliejumi ir sumaišykite su jautiena. Supilkite marinatą, pridėkite šaukštą vandens ir išmaišykite.

2. Iš paruoštos masės suformuokite du mėsainius ir iškepkite juos ant grotelių su rozmarinų šakelėmis.

3. Bandeles perpjaukite pusiau, aptepkite sviestu, pabarstykite Provanso žolelėmis ir lengvai paskrudinkite.

4. Apatines bandelių puses aptepkite barbekiu padažu, uždėkite špinatus, gūžinių salotų lapus,
supjaustytus pomidorus, iškeptus mėsainius.

5. Viršutinę bandelę aptepkite paprikų padažu ir uždenkite apatinę.



IŠBANDYKITE: