#438

Sušių tortas


20 minučių
4-6 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

2–3 stiklinių virtų ryžių
1–2 šaukštų ryžių acto
1 šaukštelio cukraus pudros
žiupsnelio druskos
3 avokadų
1/2 citrinos sulčių
400 g lašišos filė
1/2 stiklinės džiovintų jūros dumblių
1/2 stiklinės žuvų skraiduolių ikrų
1 šaukštelio cukraus pudros
žiupsnelio druskos
3 avokadų
1/2 citrinos sulčių
400 g lašišos filė
1/2 stiklinės džiovintų jūros dumblių
1/2 stiklinės žuvų skraiduolių ikrų
1–2 šaukštų ryžių acto
2–3 stiklinių virtų ryžių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaišykite ryžių actą, cukraus pudrą ir žiupsnelį druskos. Šiuo mišiniu pagardinkite virtus ryžius.

2. Supjaustykite avokadus juostelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis.

3. Lašišos filė supjaustykite plonomis juostelėmis.

4. Pasirinktame inde, lengvai paspausdami, dėkite ryžių sluoksnį, avokadų sluoksnį ir lašišą. Apibarstykite smulkintais dumblių lapais ir ikrais.



IŠBANDYKITE: