#1608

Surf and turf mėsainis


35 min.
1 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“
Druskos, pipirų
20 g čioriso dešros
3 stambių krevečių
40 g marinuotos paprikos
20 g raudonojo svogūno
20 g mango
1 mėsainio bandelės
30 g majonezo
10 g salotų lapų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ apkepkite ant grilio iš abiejų pusių ir pagardinkite druska bei pipirais. Apkepkite čioriso dešrą ir krevetes, pagardinkite prieskoniais.
  2. Marinuotą papriką, raudonąjį svogūną ir mangą supjaustykite plonomis riekelėmis.
  3. Mėsainio bandelę paskrudinkite ant grilio. Patepkite majonezu.
  4. Sluoksniuokite mėsainį sudėdami ant apatinės bandelės salotų lapus, jautienos paplotėlį, čiorisą bei krevetes, sudėkite daržoves ir prispauskite viršutine bandele.

Daugiau receptų rasite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu” numeryje .

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found