#912

Suomiškas lašišos tartaras


10 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

150 g šviežios lašišos
50 g rūkytos lašišos
kelių marinuotų paprikų
kelių ridikėlių
šlakelio balzaminio acto
kalendros arba čiobrelių lapelių
druskos, pipirų
skrebučių patiekalui patiekti

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Konservuotas paprikas ir šviežią bei rūkytą lašišą smulkiai sukapokite. Pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Peiliu, vis smulkindami masę, ant pjaustymo lentelės sumaišykite paprikas su lašiša.
  3. Tartarą tepkite ant skrebučių, papuoškite smulkintais ridikėliais, kalendros arba čiobrelių lapeliais ir šlakeliu balzaminio acto.

VIDEO RECEPTĄ ŽIŪRĖKITE ČIA



IŠBANDYKITE: