top of page

Suomiškas lašišos tartaras


Suomiškas lašišos tartaras, vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 10 min.


Reikia:

  • 150 g šviežios lašišos

  • 50 g rūkytos lašišos

  • kelių marinuotų paprikų

  • kelių ridikėlių

  • šlakelio balzaminio acto

  • kalendros arba čiobrelių lapelių

  • druskos, pipirų

  • skrebučių patiekalui patiekti

1. Konservuotas paprikas ir šviežią bei rūkytą lašišą smulkiai sukapokite. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Peiliu, vis smulkindami masę, ant pjaustymo lentelės sumaišykite paprikas su lašiša.

3. Tartarą tepkite ant skrebučių, papuoškite smulkintais ridikėliais, kalendros arba čiobrelių lapeliais ir šlakeliu balzaminio acto.

Naujausi įrašai

bottom of page