#1011

Sumuštinukai su baklažanais ir braškėmis


30 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 baklažano
1 MANTINGA prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru
150 g šviežių braškių
kelių šaukštų terijakio padažo
šlakelio alyvuogių aliejaus
50 g fetos
šviežių mėtų lapelių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Apibarstykite druska ir palikite 5 minutėms.
  2. Braškes supjaustykite skiltelėmis.
  3. MANTINGA prancūzišką batoną sudėkite į kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
  4. Sudėkite baklažanus į kepimo formą, aptepkite aliejumi kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimkite iš orkaitės, aptepkite terijakio padažu ir apkepkite orkaitėje dar 2 minutes.
  5. Ant iškepusio batono griežinėlių sudėkite keptus baklažanus, braškes ir apibarstykite feta. Papuoškite mėtomis.


IŠBANDYKITE: