#

„SUMMER ROLLS“ – VASAROS SUKTINUKAI


15 min.
4 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

4 ryžių popieriaus lapų
1/2 stiklinės ridikėlių, pjaustytų griežinėliais
1 agurko, pjaustyto šiaudeliais
1 morkos, pjaustytos šiaudeliais
1/2 stiklinės smulkiai pjaustyto raudonojo kopūsto
1 pjaustyto avokado
1 šaukšto sezamų sėklų
saujelės šviežių kalendrų
 
Padažui:
100 ml žuvies padažo
30 ml ryžių acto
Žiupsnelio cukraus
Žiupsnelio džiovintos aitriosios paprikos drožlių
Kelių smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų
100 ml žuvies padažo
Padažui:
 
saujelės šviežių kalendrų
1 šaukšto sezamų sėklų
1 pjaustyto avokado
1/2 stiklinės smulkiai pjaustyto raudonojo kopūsto
1 morkos, pjaustytos šiaudeliais
1 agurko, pjaustyto šiaudeliais
4 ryžių popieriaus lapų
1/2 stiklinės ridikėlių, pjaustytų griežinėliais
30 ml ryžių acto
Žiupsnelio cukraus
Žiupsnelio džiovintos aitriosios paprikos drožlių
Kelių smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Vandenyje sudrėkinkite ryžių popierių.

2. Suminkštėjusį lapą ištieskite ant švaraus paviršiaus ir išdėliokite pjaustytas daržoves ir kalendrų lapelius.

3. Užlenkite ryžių popieriaus kraštus ir lengvai spausdami susukite suktinuką.

4. Sumaišykite padažui skirtus ingredientus ir mirkykite suktinukus.



IŠBANDYKITE: