#1454

Suktinukai su antiena ir valgomosiomis gėlėmis


30 min.
2 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

50 g SANTA MARIA ryžių makaronų
1 LAPINO PUOTA šviežios anties filė
Žiupsnelio druskos
2 riekelių ananaso
4 didelių braškių
½ cukinijos
4–5 salotų lapų
6–8 ryžių popieriaus lapelių
Valgomųjų gėlių
Padažui:
100 ml SANTA MARIA saldžiarūgščio aitriųjų paprikų padažo
1 storos riekės ananaso

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. SANTA MARIA ryžių makaronus sudėkite į karštą vandenį ir palikite 3–4 min.
  2. Iškepkite LAPINO PUOTA šviežią anties filė iki norimo lygio ir supjaustykite gana plonomis riekelėmis. Pagardinkite druska.
  3. Supjaustykite ananasą ir cukiniją plonomis lazdelėmis, braškes – riekelėmis.
  4. Ryžių popierių sudrėkinkite purkštuku. Ant jo dėliokite gėles, salotas, braškes, anties krūtinėlę, cukiniją, ananasą ir tampriai susukite.
  5. Patiekite su padažu. Padažui sutrinkite ananaso riekelę su SANTA MARIA saldžiarūgščiu aitriųjų paprikų padažu.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found