#123

Sūdytos lašišos tartaras su džiovintais pomidorais


5 minutės
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g ZIGMO sūdytos lašišos filė
8 džiovintų pomidorų
žiupsnelio šviežių kalendrų
juodųjų pipirų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
 
Papuošti:
kelių šviežių pievagrybių
kelių konservuotų kaparių
saujos šviežių burokėlių ir kalendrų lapelių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Smulkiai sukapokite lašišą ir pomidorus.

2. Pagardinkite pipirais ir smulkintais kalendrų lapeliais. Apšlakstykite aliejumi ir gerai išmaišykite.

3. Paruoštą tartarą sudėkite į lėkštes (galite naudoti formeles). Papuoškite smulkintais pievagrybiais, kapariais ir šviežiais burokėlių lapeliais.



IŠBANDYKITE: