#1711

Sūdyta skumbrė


15 min. (Zzz 3-4 val.)
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

600 g šviežios žuvies filė (skumbrė, saida)
1 kupino šaukšto stambios jūros druskos
1 šaukšto juodųjų pipirų
1 šaukštelio kvapiųjų pipirų
1 šaukšto kalendrų sėklų
2–3 lauro lapų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Druską, pipirus ir kalendras suberkite į grūstuvę ir sugrūskite. Lauro lapus sulaužykite.
  2. Gautu mišiniu gausiai apibarstykite žuvį, uždenkite indelį su žuvimi ir dėkite į šaldytuvą.
  3. Po 3–4 val. patiekite su virtomis bulvėmis.

Daugiau skanių receptų ieškokite naujame žurnalo „Verdu ir kepu” numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found