top of page

Sūdyta lašiša su avietėmis


Sūdyta lašiša su avietėmis, vmg receptas
Vytautės Ribokaitės nuotr.

Reikia:

  • 400 g lašišos filė

  • 100 g šviežių aviečių

  • 50 g kalendrų grūdelių

  • 2 skiltelių česnako

  • ½ žaliosios citrinos

  • Po 1 šaukštą cukraus ir druskos

1. Avietes suberkite į indą ir užpilkite po šaukštą cukraus ir druskos. Taip pat suberkite kalendrų grūdelius ir išspauskite žaliąją citriną. Pasmulkinkite česnaką ir taip pat sudėkite į puodą prie visų produktų.

2. Šiek tiek patrinkite šaukštu masę ir dėkite ją ant lašišos.

3. Leiskite pasimarinuoti per naktį ir ryte džiaukitės gardžiais sumuštinukais.

Naujausi įrašai

bottom of page