top of page

Spurgainis su jautiena, čederio sūriu ir traškiais svogūnais


Spurgainis su jautiena, čederio sūriu ir traškiais svogūnais, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.

Reikia:

  • 12 nesaldžių spurgų

  • 100 g čederio sūrio

  • 100 g grietinėlės

  • 50 g kietojo sūrio

  • saujelės špinatų lapelių

  • saujelės mažų pomidoriukų

  • 4 jautienos paplotėlių

  • 4 mėsainio paplotėlių

  • 50 g traškių svogūnų (juos rasite didžiuosiuose prekybos centruose pasaulio skonių

  • skyrelyje)

  • druskos, pipirų

  • aliejaus

1. Mėsinio paplotėlius apkepkite iš abiejų pusių, pagardinkite druska ir pipirais. Padalykite kiekvieną į tris dalis.

2. Prikaistuvyje sudėkite sutarkuotą čederio sūrį, grietinėlę bei kietąjį sūrį. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės ir taps vientisa mase.

3. Pomidoriukus supjaustykite griežinėliais, o spurgas – per pusę. Pertepkite jas čederio padažu.

4. Sluoksniuokite sumuštinį su jautienos maltinuku, pomidorais, traškiais svogūnais ir špinatų lapeliais.


Naujausi įrašai

bottom of page