#1240

Spurgainis su jautiena, čederio sūriu ir traškiais svogūnais


15 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

12 nesaldžių spurgų
100 g čederio sūrio
100 g grietinėlės
50 g kietojo sūrio
saujelės špinatų lapelių
saujelės mažų pomidoriukų
4 jautienos paplotėlių
4 mėsainio paplotėlių
50 g traškių svogūnų (juos rasite didžiuosiuose prekybos centruose pasaulio skonių skyrelyje)
druskos, pipirų
aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Mėsinio paplotėlius apkepkite iš abiejų pusių, pagardinkite druska ir pipirais. Padalykite kiekvieną į tris dalis.
  2. Prikaistuvyje sudėkite sutarkuotą čederio sūrį, grietinėlę bei kietąjį sūrį. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės ir taps vientisa mase.
  3. Pomidoriukus supjaustykite griežinėliais, o spurgas – per pusę. Pertepkite jas čederio padažu.
  4. Sluoksniuokite sumuštinį su jautienos maltinuku, pomidorais, traškiais svogūnais ir špinatų lapeliais.


IŠBANDYKITE: