#119

Špinatų ir fetos humusas


5 minutės
4-6 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

„Vitriini“ dėžutė

Patiekimui galite naudoti ne tik įprastus dubenėlius, bet ir skaidraus stiklo „Vitriini“ dėžutes. Jos ne tik puikiai pasitarnauja mažų, mielų daikčiukų laikymui, bet ir tinka vaišių stalui. Kokybė, estetika ir funkcionalumas – „Iittala“ puoselėjamos ilgaamžės skandinaviško dizaino vertybės.
www.ginalasinterjeras.lt

Ingredientai:

400 g konservuotų avinžirnių
100 g špinatų
150 g fetos
1 citrinos sulčių
kelių česnako skiltelių
3–5 šaukštų sezamų aliejaus
žiupsnelio maltų aitriųjų paprikų
žiupsnelio juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Visus ingredientus susmulkinkite maisto smulkintuvu iki vientisos kreminės masės.

2. Pagardinkite prieskoniais ir patiekite su daržovių lazdelėmis arba krekeriais.



IŠBANDYKITE: