top of page

Špinatų blyneliai su ikrais

  • 2019-03-13
  • 1 min. skaitymo

ree

Reikia:

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • kelių šaukštų grietinės

  • ½ šaukštelio malto muskato

  • 1 šaukštelio česnakų miltelių

  • aliejaus (kepti)

  • druskos, juodųjų pipirų

  • mėgstamų ikrų ir grietinės (pateikti)

  • 200 g miltų

  • 200 ml pieno

  • 3 kiaušinių

  • Apie 300 g šaldytų špinatų


  1. Špinatus atitirpinkite ir nuspauskite nuo jų vandenį.

  2. Dubenyje išplakite kiaušinius su grietine, druska, pipirais ir pienu.

  3. Po truputį suberkite miltus ir kepimo miltelius.Įmaišykite likusius prieskonius ir špinatus.

  4. Gerai išmaišykite ir leiskite tešlai šiek tiek pastovėti.

  5. Gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus formuokite nedidelius blynelius.

  6. Kepkite, kol gražiai apskrus, iš abiejų pusių.


Skanaus!

bottom of page