#1484

Spalvingasis triušienos troškinys


45 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 šaukšto miltų
1 šaukšto Provanso žolelių
Druskos, pipirų
400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių
20 g sviesto
300 ml neriebios grietinėlės
1 šaukštelio neaštrių garstyčių
400 g šaldytų žirnelių ir morkų mišinio
150-200 g brokolių žiedynų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišykite su Provanso žolelėmis, druska ir pipirais. LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apvoliokite miltų mišinyje ir trumpai apkepkite svieste nustatę didelę kaitrą, kad gražiai apskrustų.
  2. Supilkite grietinėlę ir sudėkite garstyčias. Troškinkite apie 20 min. Pabaigoje suberkite daržoves ir dar pavirkite apie 5 min.

Daugiau triušienos receptų ieškokite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu“ numeryje

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found