#1443

Spagečiai su tunu ir pomidorais


15 min.
2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

200 g spagečių
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
saujelės vyšninių pomidorų
3 šaukštų trintų konservuotų pomidorų
1 šaukšto adžikos
1 šaukšto SANTA MARIA česnakinio padažo
Saujelės gražgarsčių
Aliejaus kepti
200 g smulkinto tuno savo sultyse
80 g tarkuoto kietojo sūrio

PARUOšIMO BŪDAS:

Išvirkite spagečius kaip nurodyta ant pakelio.

Supjaustykite svogūną, susmulkinkite česnaką ir pakepinkite nedideliame aliejaus kiekyje. Kai svogūnai suminkštės, sudėkite supjaustytus vyšninius pomidorus.

Išmaišykite, pomidorus pakepkite 2-3 min., tada supilkite konservuotus pomidorus, sudėkite adžiką ir SANTA MARIA česnakinį padažą. Pakepinkite viską kartu 2-3 min. ir pabaigoje sudėkite tuną.

Spagečius patiekite su tuno padažu, gražgarstėmis ir pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found