top of page

„Soul & Pepper“ desertas „Chocolate Au Fondant“


Reikia:

  • 250 g kiaušinių

  • 100 g kiaušinių trynių

  • 10 g miltų

  • 10 g kukurūzų miltų

  • 125 g cukraus pudros

  • 100 g migdolų miltų

  • 250 g juodojo konditerinio šokolado (70 proc.)

  • 250 g sviesto

  • 300 g natūralių apelsinų sulčių

  • 100 g baltojo šokolado

  • 100 g vanilinių ledų


1. Paruoškite įdarą. Apelsinų sultis kaitinkite ant silpnos ugnies, kol pusė kiekio nugaruos.

2. Šiltas apelsinų sultis supilkite ant baltojo šokolado ir išmaišykite. Sukrėskite į konditerinį maišelį. Atvėsinkite.

3. Juodąjį šokoladą ir sviestą ištirpinkite vandens vonelėje.

4. Kiaušinius ir kiaušinių trynius išplakite iki kreminės tekstūros.

5. Į kiaušinių masę suberkite miltus, kukurūzų miltus, cukraus pudrą ir migdolų miltus, viską gerai išmaišykite.

6. Sumaišykite šokolado ir kiaušinių mases.

7. Formeles ištepkite sviestu ir pabarstykite migdolų miltais.

8. Į formeles sukrėskite paruoštą masę, į vidurį šaukštu įdėkite baltojo šokolado ir apelsinų masės – taip, kad atsidurtų pyragėlių centre.

9. Kelioms valandoms palikite atvėsti šaldytuve, kol sustings šokoladas.

10. Kepkite 180 °C temperatūroje 10–12 minučių.

11. Patiekite su vaniliniais ledais.

Naujausi įrašai

bottom of page