#306

„Soul & Pepper“ desertas „Chocolate Au Fondant“


45 minutės
4 porcijos
Vidutinis

Ingredientai:

250 g kiaušinių
100 g kiaušinių trynių
10 g miltų
10 g kukurūzų miltų
125 g cukraus pudros
100 g migdolų miltų
250 g juodojo konditerinio šokolado (70 proc.)
250 g sviesto
300 g natūralių apelsinų sulčių
100 g baltojo šokolado
100 g vanilinių ledų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Paruoškite įdarą. Apelsinų sultis kaitinkite ant silpnos ugnies, kol pusė kiekio nugaruos.

2. Šiltas apelsinų sultis supilkite ant baltojo šokolado ir išmaišykite. Sukrėskite į konditerinį maišelį. Atvėsinkite.

3. Juodąjį šokoladą ir sviestą ištirpinkite vandens vonelėje.

4. Kiaušinius ir kiaušinių trynius išplakite iki kreminės tekstūros.

5. Į kiaušinių masę suberkite miltus, kukurūzų miltus, cukraus pudrą ir migdolų miltus, viską gerai išmaišykite.

6. Sumaišykite šokolado ir kiaušinių mases.

7. Formeles ištepkite sviestu ir pabarstykite migdolų miltais.

8. Į formeles sukrėskite paruoštą masę, į vidurį šaukštu įdėkite baltojo šokolado ir apelsinų masės – taip, kad atsidurtų pyragėlių centre.

9. Kelioms valandoms palikite atvėsti šaldytuve, kol sustings šokoladas.

10. Kepkite 180 °C temperatūroje 10–12 minučių.

11. Patiekite su vaniliniais ledais.



IŠBANDYKITE: