#971

Šokoladinis tiramisas


10 minučių (Zzz 12 val.)
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

8–12 minkštų džiovintų slyvų
100 ml KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kavos
30 ml saldaus desertinio vyno
4–6 biskvitinių sausainių „Savojardi“
250 g maskarponės sūrio
250 ml plakamosios grietinėlės
20 ml gliukozės sirupo, šviesaus sirupo arba neutralaus skonio skysto medaus
150 g smulkinto juodojo šokolado

PARUOšIMO BŪDAS:

• Džiovintas slyvas užmerkite KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kavos ir desertinio vyno mišinyje. Palikite mažiausiai valandai.

• Užvirinkite grietinėlę, nukaiskite. Sudėkite šokoladą, palikite pastovėti 5 min., išmaišykite, supilkite pasirinktinai vieną iš sirupų arba medų. Gerai viską išmaišykite.

• Pradėkite plakti maskarponę, palaipsniui supilkite šokolado masę.

• Išimkite džiovintas slyvas ir jas supjaustykite. KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kavos tirpalą išsaugokite.

• Sausainius pamirkykite kavos tirpale, sudėkite į taures arba stiklines.

• Į stiklines arba taures dėkite sausainių gabaliukus pramaišiui su džiovintų slyvų gabaliukais. Užpildykite šokoladiniu kremu.

• Viršų papuoškite tirpintu šokoladu.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: