#1624

Šokoladinis pyragas su avietėmis


20 min. gaminimas, 35 min. kepimas
6-8 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

BEKO blenderis

Beko TBS3164X power blenderis:

  • Auto Clean
  • 4 Automatinės programos
  • Galimybė plakti ledukus

Ingredientai:

Biskvitui:
6 baltymų
150 g cukraus pudros
150 g migdolų
100 g šokolado
 
Šokoladiniam glajui:
200 g šokolado
30 g sviesto
30 ml espresso
100 ml grietinėlės
20 g brendžio
150 g aviečių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Miltelinį cukrų persijokite. Šokoladą susmulkinkite, taip pat susmulkinkite migdolus.
  2. Baltymus po truputį pradėkite plakti, palaipsniui berkite miltelinį cukrų. Išplakite `iki standžių putų, sumaišykite su smulkintais migdolais ir su smulkintu šokoladu.
  3. Tešlą sukrėskite į formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite apie 35 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 170 °C – kol medinis iešmelis bus sausas
  4. Glazūrai pakaitinkite grietinėlę, suberkite smulkintą šokoladą, ištirpinkite jį, supilkite brendį, espreso, viską išmaišykite.
  5. Iškepusį pagrindą patepkite glajumi, užberkite aviečių.

 

https://www.beko.pl/produkt/1476/tbs3164x

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found