top of page

Šokoladinis biskvitas su lazdynų riešutais ir burokėliais


Šokoladinis biskvitas su lazdynų riešutais ir burokėliais, vmg receptas

Gaminimas 15 min.

Kepimas 40-45 min.

Orkaitės t-ra 175 °C


Reikia:

  • 4 kiaušinių

  • 80 g juodojo šokolado

  • 80 g kepintų smulkintų lazdynų riešutų

  • 100 g miltų

  • 3 šaukštų kakavos miltelių

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 150 g virtų burokėlių

  • 150 g DAN SUKKER drėgnojo cukraus „Farinas“

  • 150 g sviesto

1. Ištirpinkite sviestą ir smulkintą šokoladą. Atvėsinkite. Supilkite cukrų, kiaušinių trynius ir gerai išsukite.

2. Suberkite persijotą kakavą, riešutus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

3. Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai supilkite į masę kartu su smulkiai tarkuotais burokėliais.

4. Tešlą supilkite į torto formą ir dėkite į iki 175 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40–45 min.

Naujausi įrašai

bottom of page