#971

Šokoladiniai pyragaičiai à la tiramisas


35 minutės
8-10 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

80 g sviesto
150 g grietinės
50 g juodojo šokolado
50 ml KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kavos
250 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
 
Kremui:
250 g maskarponės
30 g miltelinio cukraus
30 ml kavos likerio
50 ml plakamosios grietinėlės

PARUOšIMO BŪDAS:

• Ištirpinkite sviestą ir šokoladą, šiek tiek pravėsinkite, sumaišykite su grietine, KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kava. Gautą masę greitai sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais. Tešlą dėkite šaukštu į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 15 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

• Maskarponę išplakite su milteliniu cukrumi, grietinėle ir likeriu.

• Pyragaičius po du pertepkite gautu kremu arba puoškite po vieną.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: