top of page

Šokoladiniai keksiukai su cukinijomis

  • 2018-03-17
  • 1 min. skaitymo

ree

Reikia:

  • 1 šaukšto maltų linų sėmenų

  • 200 g miltų

  • 150 g rudojo nerafinuoto cukraus

  • 3 šaukštų vandens

  • 2 šaukštelio kepimo miltelių

  • 70 g kakavos miltelių

  • 3 šaukšto ištirpinto kokosų aliejaus

  • 250 ml migdolų pieno

  • 250 g smulkiai tarkuotų cukinijų

  • Žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto

  • Žiupsnelio druskos

  • Glajui:

  • 2 šaukštų žemės riešutų sviesto

  • 2 šaukštų smulkintų žemės riešutų


Maltus linų sėmenis sumaišykite su vandeniu ir palikite bent 5 min. pastovėti.Visus tešlai skirtus ingredientus, taip pat ir linų sėmenis, sudėkite į dubenį ir gerai, švelniai išmaišykite. Tešlą sudėkite į keksiukams skirtas formeles. Kepkite apie 35 min.Išimkite, keksiukus aptepkite riešutų sviestu, apibarstykite smulkintais riešutais ir kepkite dar 10 min.

bottom of page