#1652

Šokoladainis su obuoliais ir cinamonu


55 min.
8-10 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

2 obuolių
70 g miltų
30 g kakavos
Žiupsnelio druskos
130 g sviesto
90 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 kiaušinio
130 g juodojo šokolado

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. 20 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi.
  2. Obuolius nulupkite ir įpjaukite kaip „hasselhoff“ bulves.
  3. Miltus persijokite kartu su kakava ir druska.
  4. Ištirpinkite sviestą kartu su šokoladu. Suberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir išmaišykite vis dar kaitindami masę. Kai masė taps glotni, lengvai pravėsinkite, įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus su kakava. Lengvai permaišykite.
  5. Tešlą sukrėskite į formą, sudėliokite ant viršaus obuolius, lengvai juos įspauskite ir kepkite apie 30 min. Išimkite iš orkaitės, aušinkite formoje.

Daugiau receptų tobuloms vakarienėms, pietums ir pusryčiams ieškokite naujausiame žurnale  „Verdu ir kepu”

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found