#911

Snieginis punšas su vaisiais


10 minučių
4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

„Electrolux“ kokteilinė su graduotu indu „Masterpiece Blender“

Vientisą ir švelnią maisto tekstūrą užtikrina ilgaamžiai EM.6 titanu padengti ašmenys ir išskirtinė PowerTilt® technologija – ypatingas 15 laipsnių tritano grafino pasvirimo kampas. Greitai išsprendžia sunkiausias užduotis – preciziškai susmulkina produktus ir juos ypač tolygiai sumaišo. Maisto gaminimą taip pat palengvins intuityvus valdiklis ir specialios programos tirštiesiems ar grūsto ledo kokteiliams, trintosioms sriuboms ar net miltams iš ryžių malti.

Ingredientai:

pjaustyto šviežio ananaso
1 apelsino
gabalėlio meliono arba arbūzo
įvairiausių šviežių arba šaldytų uogų
2 šaukštų cukraus sirupo
500 ml imbierinio limonado
ledukų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Į kokteilinę dėkite pjaustytą ananasą, supilkite 250 ml limonado ir dėkite ledukus. Pasirinkę kokteilinės funkciją „ledo grūstuvas“.
  2. Tuo metu, kol grūdamas ledas, norimais smulkiais gabalėliais supjaustykite melioną arba arbūzą, griežinėliais supjaustykite apelsiną.
  3. Į masę kokteilinėje įpilkite du šaukštus cukraus sirupo, dar kartą viską pertrinkite
  4. Vaisius ir uogas dėkite į ąsotį, įdėkite ir šiek tiek ledukų bei supilkite likusį imbierinį limonadą.
  5. Ledukų masę iš kokteilinės pilkite į ąsotį ir patiekite.


IŠBANDYKITE: