8 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 45 min.
Reikia:
1 įpakavimas MANTINGA sluoksniuotos bemielės tešlos (2 tešlos lapai)
120 g „Nuttelos“
1 kiaušinis
1. Atšildykite MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą. Lengvai pakočiokite. Iš abiejų lapų išpjaukite po 22–24 cm skersmens apskritimą.
2. Vieną jų padėkite ant išklotos kepimo popieriumi skardos, patepkite „Nuttela“. Uždėkite antrą apskritimą. Per vidurį padėkite nesunkų puodelį – tai bus žvaigždės viduriukas. Nuo puodelio apskritimo kraštą perpjaukite į 16 lygių dalių. Kiekvieną dalį apsukite du kartus ir sujunkite su kita apsukta dalimi. Sujunkite galiukus. Turi išeiti 8 spinduliai. Puodelį nuimkite – jis buvo reikalingas tik kaip trafaretas.
3. Patepkite žvaigždę kiaušinio plakiniu ir kepkite 45 min.